Bewust gezond mens werkt met TimeWaver

Al jaren ben ik geïnteresseerd in quantum fysica, lees ik veel boeken op dit gebied en werk ik met frequenties en iedere keer ben ik positief verrast hoe effectief frequenties hun werk doen in het menselijk lichaam.

TimeWaver was voor mij een logische stap en zo voelt het nog steeds. Ik ben dankbaar dat ik dit werk mag doen en een verschil mag maken in het leven van mijn medemens.

Ik geloof in natuurgeneeskunde, het lichaam wil niets liever dan begrepen worden en aangesproken worden in haar eigen taal. Wij zijn als mensen soms te ver af geraakt van een natuurlijke staat van zijn, maar als we dit bewustzijn weer omarmen dan gaat er een nieuwe wereld open van liefde, dankbaarheid en immense groei naar een leven vanuit ons werkelijke potentieel.

  1. TimeWaver Frequency

    80 euro/ uur; 125 euro eerste behandeling
  2. TimeWaver Frequency McMakin

    80 euro/ uur; 125 euro eerste behandeling
  3. TimeWaver Pro

    180 euro (intake 30-45 min en 28 dagen aansluitend doorlopende behandelingen)

In de praktijkWelkom in de praktijk

Ik heb mijn best gedaan een serene rustige ruimte te maken, waarin u optimaal kunt ontspannen tijdens de behandeling. Dit is van belang bij frequentiegeneeskunde. Daarnaast wil ik u vragen voldoende water te drinken in de 3 uur voor de behandeling. Voldoende is 4 – 6 glazen.

Frequenties hebben een snellere en betere werking wanneer het lichaam goed gehydrateerd is. Dat lukt niet met frisdrank, koffie of zwarte /groene thee want die drogen uit, maar wel met water. Daarom krijgt u hier ook nog een glaasje zuiver levend water na de behandeling.

Nuno Nina, een van wereld’s leidende specialisten op gebied van integratieve geneeskunde die al jaren frequentiegeneeskunde toepast in 7 klinieken in Portugal zegt altijd: “Frequenties zijn het voertuig, en de weg waarover dit voortbeweegt is water” M.a.w. zonder voldoende water in je lichaam kunnen de frequenties hun bestemming niet optimaal bereiken.

Zorg dus dat je voldoende water drinkt !

Wie ben ik?

Ik ben Yvonne en het is mijn passie mensen te helpen om weer vitaal en vol energie hun levenspad te kunnen vervolgen en ze een stukje bewustwording te geven om hun lichaam te begrijpen en hun grenzen te leren respecteren.

Mijn ervaring met frequentie therapie is dat er goede resultaten zijn, soms zelfs binnen een relatief korte tijd. Ik word oprecht blij van de vele berichten van cli├źnten die zich beter voelen en weer vol goede energie verder kunnen met hun leven.

Naast frequentietherapie ben ik acupuncturist, waarbij ik voornamelijk werk met de balansmethode van Dr. Tan (voor acupunctuur zie het tabje acupuntuur op de homepagina)

Meer over Yvonne
Bewust Gezond Mens is onderdeel van Acupuncture Kliniek Arnhem (KVK 61161241)