De keuze voor liefde !

De titel lijkt simpel, dat willen we namelijk allemaal wel….

Als je alles terugbrengt in dit 1e Universum, waarin wij leven, tot twee trillingen, twee frequenties, twee “emoties” dan zijn er maar twee keuzes: liefde of angst.

Angst heeft de laagste trilling in deze derde dimensie en Liefde heeft de hoogste trilling in dit universum (in alle dimensies).

Eigenlijk hoef je jezelf dus bij elke re-actie die je geeft op een actie van een ander dus alleen maar af te vragen, reageer ik vanuit angst (boos, geïrriteerd, onzeker, angstig, agressief) of reageer ik vanuit liefde (begrip, vriendelijkheid, behulpzaam, aardig, met een lach) ?

Dat klinkt simpel, en dat is het ook. Het maakt het leven een stuk eenvoudiger en prettiger, met name omdat het in jezelf een groter bewustzijn creëert. Bewustzijn over hoe je zelf behandeld zou willen worden en bewustzijn over hoe jouw gedrag naar een ander is, maar ook hoe je voor jezelf met deze energie je dag vormgeeft en uiteindelijk hoe jij je leven wil vormgeven. Bewustzijn is een proces. En dit is precies wat er nu meer ontstaat, bij steeds meer mensen. Het bewustzijn, dat eigenlijk de wereld een stuk mooier is, als iedereen vanuit liefde zou handelen en reageren.

Doe niemand kwaad, in je medemens, in de dierenwereld en in de natuur ! Als je vanuit dit principe leeft zijn er geen regels en wetten meer nodig. Want iedereen is een spiegel van jezelf, we maken allemaal deel uit van hetzelfde bewustzijn, dezelfde bron. Dus doe je een ander kwaad, dan komt die boemerang vanzelf terug en doe je dus ook jezelf kwaad. Bewuste mensen weten dit en zodra je dit echt belichaamt en leeft vanuit dit principe, help je de wereld meteen een heel stuk mooier te maken. Mijn moeder zei altijd “verbeter de wereld, begin bij jezelf” en ze heeft het altijd juist verwoord.

Daarnaast zit alles in de taal verweven die je uitspreekt…

Woorden hebben een enorme kracht ! Wat zeg jij tegen jezelf ? Zeg je dat je ziek bent, of ben je herstellend? Je lichaam luistert mee ! Sterker nog, wat je altijd geleerd is over wat ziek zijn is, is dat helemaal niet. We zijn voorgelogen, geprogrammeerd, gehersenspoeld, hoe je het ook wilt noemen… Als je griep hebt, dan zit je lichaam in een herstelproces. Er is iets emotioneels gebeurd, je hebt je eigen grenzen niet gerespecteerd en je lichaam gooit je letterlijk plat, zodat het een ontgiftings-proces kan doormaken en hiermee je lichaam, het biologische pak wat je draagt, kan herstellen zodat je weer verder kan.

Dit geldt ook voor kanker, tumoren zijn een herstelproces van je lichaam, er is een emotioneel trauma ingekapseld door je lichaam om je lichaam te beschermen, en deze tumor wordt afgebroken door je eigen lichaam, wanneer je mentaal klaar bent het emotionele trauma volledig verwerkt te hebben. Kanker zaait niet uit, uitzaaiingen zijn nieuwe traumas doordat er medisch (pharmaceutisch) wordt ingegrepen in een natuurlijk herstelproces (en dit herstelproces op chemische wijze verstoord wordt). Het loont de moeite om je in te lezen op de Nieuwe Germaanse Geneeskunde, dan gaat er een wereld voor je open, die angstvallig verborgen gehouden wordt voor de mens door de pharmaceutische industrie. Het goede nieuws is dat deze industrie verdwijnt, doordat mensen bewust worden.

Dus praat jij vanuit liefde tegen en over je lichaam, of vanuit angst ? Kleineer jij jezelf als je over jezelf spreekt, of ben je liefdevol en respectvol over jezelf ? Simpel voorbeeld: “ach dat overkomt mij weer” (slachtoffer rol), “ik ben te dik” (niet lief over je lichaam, waarschijnlijk hou je daarom ook een beschermlaagje vast), “oh wat ben ik toch een sukkel” (niet lief over jezelf, je kan ook zeggen “dat ga ik de volgende keer anders doen”). Als je werkelijk op gaat letten hoe je over jezelf praat, is er nog veel verbetering mogelijk om de energie waarin jij leeft te veranderen ! En als je de energie waarin jij je beweegt verandert, verandert je omgeving met je mee (als je anders kijkt naar de dingen die je meemaakt, veranderen de dingen waar je naar kijkt) en dit heeft effect op de wereld waarin wij leven. “Verbeter de wereld, begin bij jezelf”.

Medicatie ?

Stop je pillen in je lichaam, dan onderdruk je eigenlijk de boodschap van je lichaam (omdat je hem niet wilt horen, of kan horen, of bang bent voor pijn). Je lichaam communiceert met je, geeft aan wat er mis is. Helaas is ons dat op school niet geleerd, want scholen stomen je gedwongen klaar voor heel wat anders dan waar jij voor gekomen bent, toen je incarneerde in een lichaam. Echter wanneer je leert luisteren naar de signalen van je lichaam, zal je zien dat het aangeeft waar er iets mis is en waar meer aandacht en energie naar toe mag. Een simpel voorbeeld is hoofdpijn. Neem je een pijnstiller, dan ga je ervan uit dat de hoofdpijn over is. Dat is echter onjuist, de hoofdpijn is onderdrukt en je denkt dus verder ook niet meer na over wat er aan de hand kan zijn. Dus vraag jezelf steeds weer af: Handel ik nu vanuit angst voor mijn lichaam of vanuit liefde ?

Een paar weken geleden was ik bij Monique Timmers (van de energetische stoelen)… ik kwam binnen met knallende hoofdpijn en ik heb nooit hoofdpijn. Wel heb ik al een tijdje vastzittend slijm in mijn holtes. Monique kijkt mij aan en vraagt of ze mag zeggen wat ze ziet…. natuurlijk graag zelfs. Ze ziet problemen in mijn darmen en zegt als we mijn darmproblemen oplossen, dan verdwijnt ook de slijm uit mijn holtes en die hoofdpijn is alleen een boodschapper die opkomt, zodat zij even met me mee kan kijken. Terwijl ik zelf dacht dat de oorzaak de slijm in de holtes was en me niet direct gerealiseerd had dat mijn darmproblemen (waar ik al 2,5 maand mee bezig ben en om reden waarvan ik gestopt ben met tarwe en granen, koffie, alcohol etc etc) de oorzaak waren van het probleem van het hoofd. Zo onder zo boven, zo binnen zo buiten, zo macro zo micro. Vaak is het zo simpel ! En ik ben dankbaar dat er ook eens iemand met mij mee kijkt. Ik handel dus vanuit liefde naar mijn lichaam en probeer altijd het probleem in de oorzaak op te lossen.

Wat nu als je dit nu leest en denkt, ja allemaal leuk en aardig maar hoe doe ik dit ?

Ik werk sinds enige tijd met de energetische stoelen van Monique Timmers. Deze stoelen zetten in je lichaam en in je ziel een proces aan, wat je helpt bij het bovenstaande. Meer connectie met je ziel en dichter bij jezelf blijven, maar tegelijkertijd ook uitlijnen van je meridianen en nadi’s en wat je fysiek nodig hebt. De stoel scant de mens die erop zit en geeft je wat je op dat moment nodig hebt en aankan. Ik begeleid deze stoelzittingen, zodat jij je weer bewust wordt van jezelf en er veranderingen ontstaan die meer passen bij je goddelijke blauwdruk. Deze Goddelijke blauwdruk ben je mee geboren, maar waarschijnlijk in de loop van je leven soms erg ver vanaf geraakt (doordat je meer geleefd bent, dan dat je het leven leeft wat je voor jezelf had willen kiezen). Je kan hierin met behulp van de behandelingen op de stoel, stappen gaan zetten zodat je weer gaat luisteren naar de ingevingen van je ziel.

Het is een fijne eenvoudige en moeiteloze manier om in je leven vooruit te komen en lichter te worden.

We bekijken samen welke stoel voor jou het meest geschikt is, wanneer je hier bent.

Persoonlijke coaching

Met diepgaande transformatiesessies op de Urim en of Broncode stoel, wordt onnodige ballast verwijderd en word je weer opnieuw verbonden met je goddelijke blauwdruk. Hierdoor word je je bewust van je werkelijke potentieel en innerlijke kracht, waarmee je het leven steeds opnieuw vorm kan geven. Vaak krijg je ook inzicht in je ziele-pad zodat je je weer her-innert waarom je hier bent en wat je komt doen. Moeiteloos en eenvoudig, vanuit het hart. 

Wil je een persoonlijk coaching traject aan gaan, neem dan even contact met mij op op 06-49122402.

Ben je geïnteresseerd om hiermee kennis te maken en een losse stoelsessie te doen, dat kan ook. Bel of app me dan voor een afspraak op 06-49122402.

Bewust Gezond Mens is onderdeel van Acupuncture Kliniek Arnhem (KVK 61161241)