Analyse met de Healy

De Healy is een gecertificeerd apparaatje wat is afgeleid van de TimeWaver apparaten, met als doel mensen thuis de mogelijkheid te geven, eigen verantwoording te kunnen nemen voor hun gezondheid, door jezelf de voor jouw lichaam benodigde frequenties toe te dienen. Afhankelijk van het type Healy die je gebruikt, kun je frequenties toevoegen met polsbandjes en/of meten wat je nodig hebt en dit vervolgens harmoniseren in je energieveld. Je wordt dus je eigen hulpverlener !

De ene vorm van toediening werkt dus fysiek op het lichaam, de andere harmoniseert in het informatieveld (je eigen energieveld).

Daarnaast is er de MagHealy,  deze heeft extra mogelijkheden omdat die ook dubbele frequenties kan sturen, zodat je nog doelgerichter energie van je lijf kunt bijsturen en daarnaast energie in de ruimte of de energie van water kan optimaliseren.

Healy en MagHealy kun je niet kopen in de winkel, omdat het moederbedrijf besloten heeft de marketing over te laten aan de therapeuten die er mee werken. Dus kan je eigen Healy of MagHealy aanschaffen via de onderstaande link waarbij je in mijn Healy Shop komt. Het is dus wel belangrijk om hem niet random gewoon maar ergens te kopen, want dan mis je de ondersteuning en informatie om er het beste mee te werken. Koop je de Healy of the MagHealy via mijn link (na de landkeuze word je dan gevraagd of Yvonne CJM van Beurden je referrer is, dan klik je “yes this is my referrer”), dan zorg ik dat je alle informatie hebt om er makkelijk mee te kunnen werken en komt je bestelling via mij dan mag je naar keuze een gratis programma erbij uitzoeken voor je expert area.

Via de onderstaande button kun je de Healy, MagHealy of accessoires bestellen.

Healy /MagHealy aanschaffen

Healy en het gezin

Het is prachtig als je Healy gebruikt voor je gezin, omdat je steeds meer leert over het lichaam en hoe het communiceert. Je kunt je kinderen helpen bij klachten. Er zijn programma’s voor slaapproblemen, hoofdpijn, buikpijn, emotionele klachten, stress, concentratiestoornissen, focus bij studie, maar ook jezelf en je partner bij pijn, rugklachten, stress, slapen en voor alle orgaan- en meridiaandisbalansen. Ik gebruik hem zelf vaak om alle vitamines en mineralen toe te dienen, voor ontspanning, vetverbranding en bij meditatie. Daarnaast maak ik regelmatig gebruik van het Edelstenen programma of de Bachbloesems op de Healy.

Het is een medisch gecertificeerd en goedgekeurd apparaat ; “Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen”. Alle andere klachten waar het effectief op helpt, zijn volgens de normen van de westerse medische wetenschap niet dubbelblind aangetoond en zal ik om die reden dan ook niet noemen.

Na aanschaf van je eigen Healy via mij, geef ik je met plezier wat tips om er goed mee te kunnen werken en mag je een programma naar keuze uitzoeken voor je expert area.

Ben je geïnteresseerd en wil je er meer over weten (ik zit op whatsapp/telegram/signal) : tel. 06-49122402

Bestel je Healy of MagHealy

Nieuwe programma'sExtra Healy of MagHealy programma's aanschaffen

Naast de bestaande programma’s op uw Healy is het ook mogelijk om aanvullende losse programma’s te kopen, die ik gemaakt heb voor Healy of een programma te kopen voor de MagHealy. De kosten zijn tussen de 25-65 euro per stuk en ze kunnen op afstand naar uw Healy of MagHealy gestuurd worden. Indien u dit wenst neem dan even contact op met mij via

Whatsapp/Signal/Telegram 06-49122402.

Bekijk Healy programma’s

Maak uw keuze uit de bestaande extra programma’s of neem contact met mij op om een volledig gepersonaliseerd programma voor u samen te stellen voor Healy of MagHealy; de kosten hiervoor zijn 54-63 euro per programma.

Contact opnemen
Bewust Gezond Mens is onderdeel van Acupuncture Kliniek Arnhem (KVK 61161241)