Analyse met de Healy

De Healy is een medisch apparaatje wat is afgeleid van de TimeWaver apparaten, met als doel mensen thuis de mogelijkheid te geven, eigen verantwoording te kunnen nemen voor hun gezondheid, door jezelf de behandelen met de voor jouw lichaam benodigde frequenties. Afhankelijk van het type Healy die je gebruikt, kun je behandelen met polsbandjes en/of meten en behandelen in je informatieveld. Het is vergelijkbaar met de beide TimeWaver apparaten, maar dan in het klein. Je wordt dus je eigen therapeut !

De ene vorm van behandeling werkt dus fysiek op het lichaam, de andere behandelt in het informatieveld (je eigen energieveld).

Healy kun je niet kopen in de winkel, omdat het moederbedrijf besloten heeft de marketing over te laten aan de therapeuten die er mee werken. Dus kan je eigen Healy aanschaffen via de onderstaande link waarbij je in mijn Healy Shop komt. Het is dus wel belangrijk om hem niet random gewoon maar ergens op internet te kopen, want dan mis je de ondersteuning. Koop je de Healy via mijn link (in de linkerbovenhoek staat dan ‘Acukliniek’), dan zorg ik er uiteraard voor dat je alle informatie hebt om er makkelijk mee te kunnen werken.

Via de onderstaande button kun je de Healy bestellen.

Healy aanschaffen

Healy en het gezin

Het is prachtig als je Healy gebruikt voor je gezin, het vervangt als je het mij vraagt de ouderwetse medicijnkast. Je kunt je kinderen  behandelen, er zijn programma’s voor slaapproblemen, hoofdpijn, buikpijn, emotionele klachten, stress, concentratiestoornissen, focus bij studie, maar ook jezelf en je partner bij pijn, rugklachten, stress, slapen en voor alle organen en meridianen. Ik gebruik hem zelf vaak om alle vitamines en mineralen toe te dienen, voor ontspanning, vetverbranding en bij meditatie. Daarnaast maak ik regelmatig gebruik van het Edelstenen programma of de Bachbloesems op de Healy.

Het is een medisch gecertificeerd en goedgekeurd apparaat ; “Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen”. Alle andere klachten waar het effectief op helpt, zijn volgens de normen van de westerse medische wetenschap niet dubbelblind aangetoond en zal ik om die reden dan ook niet noemen.

Na aanschaf van je eigen Healy via mij, help ik je met plezier op weg om er goed mee te kunnen werken.

Ben je geïnteresseerd en wil je er meer over weten (ik zit op whatsapp/telegram/signal) : tel. 06-49122402

Bestel je Healy

Nieuwe programma'sExtra Healy programma's aanschaffen

Naast de bestaande programma’s op uw Healy is het ook mogelijk om aanvullende losse programma’s te kopen, die ik gemaakt heb voor Healy. De kosten zijn 25 euro per stuk en ze kunnen op afstand naar uw Healy gestuurd worden. Indien u dit wenst neem dan even contact op met mij via

Whatsapp/Signal/Telegram 06-49122402.

Bekijk Healy programma’s

Maak uw keuze uit de bestaande extra programma’s voor 25 euro, of neem contact met mij op om een volledig gepersonaliseerd programma voor u samen te stellen; de kosten hiervoor zijn 45 euro per programma.

Contact opnemen
Bewust Gezond Mens is onderdeel van Acupuncture Kliniek Arnhem (KVK 61161241)