Ik werk met Frequenties

Al jaren ben ik geïnteresseerd in quantum fysica, lees ik veel boeken op dit gebied en werk ik met frequenties en iedere keer ben ik positief verrast hoe effectief frequenties hun werk doen in het menselijk lichaam.

TimeWaver was voor mij een logische stap en zo voelt het nog steeds. Ik ben dankbaar dat ik dit werk mag doen en een verschil mag maken in het leven van mijn medemens.

Ik geloof in natuurlijke manieren om het lichaam zelf te helen; het lichaam wil niets liever dan begrepen worden en aangesproken worden in haar eigen taal. Wij zijn als mensen soms te ver af geraakt van een natuurlijke staat van zijn, maar als we dit Bewust-Zijn weer omarmen dan gaat er een nieuwe wereld open van liefde, dankbaarheid en immense groei naar een leven vanuit ons werkelijke potentieel.

  1. TimeWaver Frequency

    100 euro/ uur; 150 euro eerste sessie 1,5 uur
  2. TimeWaver Frequency McMakin

    100 euro/ uur; 150 euro eerste sessie 1,5 uur
  3. TimeWaver Pro

    180 euro (intake 30 min en 28 dagen aansluitend doorlopende harmoniseringen in je informatieveld)

In de praktijkWelkom in de praktijk

Ik heb mijn best gedaan een serene rustige ruimte te maken, waarin je optimaal kunt ontspannen tijdens jouw sessie. Dit is van belang bij frequentie harmonisering. Daarnaast wil ik je vragen voldoende water te drinken in de 3 uur voor de sessie. Voldoende is 4 – 6 glazen.

Frequenties hebben een snellere en betere werking wanneer het lichaam goed gehydrateerd is. Dat lukt niet met frisdrank, koffie of zwarte /groene thee want die drogen het lichaam juist uit. Daarom krijgt je hier ook nog een glaasje zuiver levend water na de sessie.

Nuno Nina, een van de leidende specialisten op gebied van integratieve geneeskunde die al jaren frequenties toepast in 7 klinieken in Portugal zegt altijd: “Frequenties zijn het voertuig, en de weg waarover dit voortbeweegt is water” M.a.w. zonder voldoende water in je lichaam kunnen de frequenties hun bestemming niet optimaal bereiken.

Zorg dus dat je voldoende water drinkt !

Waarom zou je voor mij kiezen ?

Ik ben Yvonne en het is mijn passie mensen te helpen om weer vitaal en vol energie hun levenspad te kunnen vervolgen en ze een stukje bewustwording te geven om hun lichaam te begrijpen en hun grenzen te leren respecteren. Hiervoor neem ik ook echt de tijd om jou te horen en in te voelen wat jij als mens nodig hebt. Dit doe ik bewust, omdat ik weet hoe belangrijk het is je gehoord te voelen en dat ontbreekt voor mijn gevoel op veel plaatsen waar mensen juist komen om zelf stappen te kunnen zetten.

Mijn ervaring met frequenties en acupunctuur is dat er goede resultaten zijn, soms zelfs binnen een relatief korte tijd. Ik word oprecht blij van de vele berichten van cli├źnten die zich beter voelen en weer vol goede energie verder kunnen met hun leven.

Meer over Yvonne
Bewust Gezond Mens is onderdeel van Acupuncture Kliniek Arnhem (KVK 61161241)