Gezondheid bereikbaar voor iedereen

Vaak weten we niet wat er aan de hand is met ons lichaam of we hebben klachten en worden niet begrepen, omdat het “tussen de oren zit”, of “we er maar mee moeten leren leven” of zelfs dat we het voor onszelf invullen waarbij we denken dat dit hoort bij ouder worden.

Ik ben van mening dat bijna alle klachten oplosbaar zijn, je lichaam heeft namelijk een enorm zelf-herstellend vermogen en heeft soms alleen wat hulp nodig om dat zelf-herstellende vermogen weer te kunnen inzetten. Aan ons de taak meer vertrouwen te hebben in ons lichaam en te begrijpen hoe het werkt en wat het nodig heeft !

De juiste taal om met het lichaam te spreken en het begrip van wat er aan de hand is, is hierbij onontbeerlijk.

In mijn praktijk ben ik dagelijks bezig met goed luisteren en kijken en manieren vinden om mijn patiënten te helpen weer een gezond, pijnvrij en bewust leven te kunnen leiden om hun levenspad te volgen.

Soms gaat dit snel en soms zijn we wat langer bezig. Er komt bewustzijn bij kijken, bewustzijn in het ontstaan van de klachten en bewustzijn in het oplossen van de oorzaak die eronder zit. Vaak is dit trauma, bewust of onbewust vastgezet in het lichaam.

Wil jij ook weer terug naar gezondheid en een bewust gezond mens zijn ?

Maak dan nu een afspraak. Een van mijn positieve eigenschappen is dat ik echt tijd voor je maak.

Neem contact op

Ik ben opgeleid in de Chinese Geneeswijze, specialisatie acupuntuur en Westers Medische opleiding. Ik ben acupuncturist en doe dit dagelijks in de praktijk. Maar heel af en toe had ik patiënten waarbij ik net die laag dieper niet bij kon bereiken door met naaldjes energie te bewegen en dat is waarom ik als therapeut op zoek ging naar nieuwe mogelijkheden en nieuwe methoden. Zo kwam 8 jaar geleden frequentietherapie op mijn pad…

Inmiddels werk ik met het Timewaver Pro en Frequency McMakin, wat de onzichtbare invloeden die ons als mens in verschillende aspecten van ons leven beïnvloeden, analyseert, harmoniseert en corrigeert.

Alles in dit universum is energie, de gedachten die je uitzendt de wereld in, maar ook de gedachten over jezelf (het stemmetje in je hoofd), de radio die je aanzet, zelfs de frequentie van je afstandsbediening van je auto, die een signaaltje naar je autodeur stuurt om deze te ontgrendelen.

Het TW systeem kan signalen en informatie sturen naar jouw lichaam, nadat we een analyse hebben gemaakt in welk opzicht jouw lichaam niet functioneert zoals een gezond lichaam behoort te functioneren. Als je deze informatie optimaliseert, middels een harmonisering in je informatieveld, dan gaat je lichaam meebewegen op die frequentie/trilling en kan het zichzelf weer herstellen.

Als je weet hoe energie werkt en dat alles in de wereld elkaar beïnvloedt door energie en trilling, dan begrijp je ook dat beiden nauw gerelateerd zijn en ook goed samen kunnen werken en elkaar gunstig kunnen beïnvloeden.

In mijn beeld zie ik altijd een lichaam wat uit balans is in een chaotisch ballonnetje (thoroidal field/energieveld) in omgeving die ook nog vol overprikkeling zit… Hoe kan dit lichaam haar juiste trilling en frequentie weer vinden?

En dan zie ik een lichaam wat uit balans is maar in een ballon gezet wordt (thoroidal field/ energieveld) waar alle frequenties en informatie voor herstel optimaal zijn, pas dan vindt dit lichaam rust en kan de weg naar herstel vinden, minder aangedaan door alles wat er in de omgeving plaatsvindt.

Bewust Gezond Mens is onderdeel van Acupuncture Kliniek Arnhem (KVK 61161241)