Gezondheid bereikbaar voor iedereen

Vaak weten we niet wat er aan de hand is met ons lichaam of we hebben klachten en worden niet begrepen, omdat het “tussen de oren zit”, of “we er maar mee moeten leren leven” of zelfs dat we het voor onszelf invullen, omdat we denken dat dit hoort bij ouder worden.

Ik ben van mening dat bijna alle klachten oplosbaar zijn, je lichaam heeft namelijk een enorm zelfherstellend vermogen en heeft soms alleen wat hulp nodig om dat zelfherstellende vermogen weer te kunnen inzetten. Aan ons de taak meer vertrouwen te hebben in ons lichaam en te begrijpen hoe het werkt en wat het nodig heeft !

De juiste taal om met het lichaam te spreken en het begrip van wat er aan de hand is, is hierbij onontbeerlijk.

In mijn praktijk ben ik dagelijks bezig met goed luisteren en kijken en manieren vinden om mijn patiënten te helpen weer een gezond, pijnvrij en bewust leven te kunnen leiden.

Soms gaat dit snel en soms zijn we wat langer bezig. Er komt bewustzijn bij kijken, bewustzijn in het ontstaan van de klachten en bewustzijn in het oplossen van de oorzaak die eronder zit.

Wil jij ook weer terug naar gezondheid en een bewust gezond mens zijn ?

Maak dan nu een afspraak.

Neem contact op

Ik ben acupuncturist en doe dit nog dagelijks in de praktijk. Maar heel af en toe had ik patiënten waarbij ik net die laag dieper niet bij kon bereiken en dat is waarom ik als therapeut op zoek ging naar nieuwe mogelijkheden en nieuwe methoden. Zo kwam 8 jaar geleden frequentietherapie op mijn pad…

Inmiddels werk ik met het Timewaver Pro en Frequency McMakin, wat de onzichtbare invloeden die ons als mens in verschillende aspecten van ons leven beïnvloeden, analyseert en harmoniseert.

Alles in dit universum is energie, de gedachten die je uitzendt de wereld in, maar ook de gedachten over jezelf, de radio die je aanzet, zelfs de frequentie van je afstandsbediening van je auto, die een signaaltje naar je autodeur stuurt om deze te ontgrendelen.

Het TW systeem kan signalen en informatie sturen naar jouw lichaam, nadat we een analyse hebben gemaakt in welk opzicht jouw lichaam niet functioneert zoals een gezond lichaam behoort te functioneren. Als je deze informatie optimaliseert, middels een behandeling in je informatieveld, dan gaat je lichaam meebewegen op die trilling en kan het herstellen.

Als je weet hoe energie werkt en dat alles in de wereld elkaar beïnvloedt door energie, dan begrijp je ook dat beiden nauw gerelateerd zijn en ook goed samen kunnen werken en elkaar gunstig kunnen beïnvloeden.

Bewust Gezond Mens is onderdeel van Acupuncture Kliniek Arnhem (KVK 61161241)