TimeWaver Pro en TimeWaver Frequency/ Frequency McMakinHet diepste niveau van harmonisatie

Het bijzondere van het TimeWaver Pro is zowel de analyse als de harmonisatie van de onzichtbare invloeden die ons beïnvloeden in verschillende aspecten van ons leven: energiestroom, regulatie, frequenties, emoties, familielijnen, je eigen levenslijn en trauma’s en zelfs verder.

De hele mens

TimeWaver Pro werkt op de verschillende niveaus die binnen de mens in zijn geheel te onderscheiden zijn en leest als het ware je onderbewuste vanuit je energieveld waarin je verkeert (en waar je mind op bewust niveau de hele dag spelletjes met je speelt en je vaak tegenwerkt).  Maar als je ervoor zorgt, middels informatieveld technologie, dat je onderbewuste de goede en gezonde informatie krijgt via je energieveld, dan verliest je mind uiteindelijk zijn grip op je onderbewuste en worden niet helpende gedachten en conditioneringen onbewust overschreven. TimeWaver werkt dus op de mens in zijn geheel, holistisch.

Consult TimeWaver Pro

In een consult per telefoon/ zoom of in de praktijk kijken we naar jouw hulpvraag, en wat jouw issues zijn waar je tegenaan loopt en ook naar wat er bovenkomt na analyse. En daar gaan we mee aan de slag. Hiervoor worden harmonisatie-lijsten met remedies in frequenties opgesteld en deze worden dan gedurende 28 dagen in je energieveld gezet en hiermee worden oude conditioneringen zoveel mogelijk overschreven.

Het TimeWaver Pro-systeemInformatieveld technologie

TimeWaver Pro Technologie is ontwikkeld voor analyse en optimalisatie in het informatieveld. Het doel van het TimeWaver Pro is om mogelijke correlaties en achtergronden van onevenwichtigheden en storingen in het informatieveld van de patient te analyseren en deze weer in harmonie te brengen met nieuwe informatiepatronen (harmoniseringen). Het systeem, ontwikkeld door natuurkundige Marcus Schmieke, wordt nu door meer dan 1.500 therapeuten wereldwijd gebruikt.

Het TimeWaver Frequency is een in Europa gecertificeerd medisch systeem voor de behandeling van pijn in geval van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine, maar ook als ondersteunende behandeling bij mentale ziekten zoals depressie, angst en de daaraan verbonden slaapproblemen. De frequenties worden fysiek op het lichaam wordt toegepast en waarvoor je dus wel naar de praktijk moet komen. Dit systeem werkt met dezelfde frequenties maar deze worden dan ter plekke in het lichaam gecorrigeerd en weer in balans gebracht.

TimeWaver Frequency McMakin is een uitbreiding hiervan en ontwikkeld door Carolyn McMakin in de US en haar protocollen werken met dubbele frequenties direct toegepast op het lichaam om moeilijke ziektebeelden zoals jarenlange fibromyalgie, problemen met de organen of breuken en littekenweefsel, waar mensen al jaren last van hebben, opnieuw in balans te brengen. Neem contact op voor de mogelijkheden…

Maak nu een afspraak
Bewust Gezond Mens is onderdeel van Acupuncture Kliniek Arnhem (KVK 61161241)