ExtraHealy Therapeuten Programma's

Heb je een Healy in je bezit en heb je behoefte aan een aanvullend programma, dan kan dit.

Met een ruim begrip van het energetische en fysieke lichaam en jarenlange ervaring in hoe het menselijk lichaam werkt en reageert, maak ik specifieke programma’s voor extra ondersteuning bij verschillende levensthema’s.

Er is al een aanbod van programma’s voor diverse thema’s deze zijn 25 euro per stuk. Mocht je specifiek een probleem hebben wat hier niet bij staat, neem dan even contact met mij op dan maak ik voor 45 euro een programma wat op maat gemaakt is voor jou.

Hoe werk het?

De aanvullende programma’s zijn door mij gemaakt om aan te sluiten bij jouw doel. Graag na het online bestellen, een whatsapp sturen of sms naar 06-49122402, zodat ik contact met je op kan nemen om de programma’s op jouw Healy te uploaden. Op deze manier kun je je tan-code krijgen: Ga naar de roze app naar programmalijst en druk op Tan-code. Eenmaal de Tan geopend en een print-screen hiervan gemaakt en 2 x op ‘ok’ gedrukt, doe het dan niet opnieuw want dan is de eerste Tancode niet meer geldig. Ik laat je via SMS of Whatsapp weten zodra het programma gestuurd is.

Wanneer je daarna een update doet, staat het programma onder Therapeuten programma’s en kan je aan de slag.

Extra programma's aanschaffen

Kijk hieronder welk aanvullende programma het meest bij jou past. Zoek je iets wat er nog niet bij staat, laat het me weten op 06-49122402 dan maak ik het voor je.

I AM Abundance

Dit programma helpt je om in een positieve flow van aantrekking te komen en je trillingsniveau te verhogen om klaar te zijn overvloed aan te trekken. Het bevat krachtige frequenties die oude beperkende overtuigingen overschrijven en nieuwe positieve affirmaties bekrachtigen.

€ 25

Ideale lichaam

Dit programma helpt je afscheid te nemen van de Candida in de darmen die je zoetbehoefte in stand houdt en helpt zowel je darmen om optimaal te functioneren als je schildklier en hypothalamus. Doel is om weer een normale stofwisseling te krijgen. Daarnaast ondersteunt het ook het loslaten van de emoties die onderliggend spelen bij gewichtstoename.

€ 25

Allergievrij

De naam zegt het al, het programma helpt je lichaam om voedsel allergieën te verminderen. Als je immuunsysteem goed werkt, te goed, dan kan het zijn dat je lichaam te snel reageert op ‘vreemde stoffen’ die binnen komen en niet herkend worden. Je kunt hiervoor een voedsel allergie opbouwen. Dit programma werkt specifiek op de meest voorkomende allergieën plus overgevoeligheden voor chemische stoffen in eten en het reset je immuunsysteem.

€ 25

Detox V

Dit programma detoxt je lichaam van de toxische stoffen in medicatie en vaccins die achterblijven in je lever en lichaam nadat ze opgenomen zijn. Je vitale organen worden geoptimaliseerd en je lever kan deze lichaamsvreemde stoffen daardoor makkelijker uitscheiden en afvoeren. Je lymfesysteem wordt ook geoptimaliseerd.

€ 25

Ondersteuning bij Afvallen

Wil je afvallen, maar lijkt het of je lijf niet meewerkt en doe je toch alles helemaal goed? Dit programma helpt je lichaam om een aantal processen te optimaliseren zodat het afvallen, de vetverbranding en het loslaten van afvalstoffen makkelijker gaat. Let hierbij wel op dat je meer gaat bewegen, meer water drinkt, niet te veel maar zeker ook niet te weinig eet en goed slaapt… Houdt ook rekening met het feit dat fruit en sla koud-energetische voeding is, het vertraagt je metabolisme.

€ 25

Gezonde Cellen :-)

Wil je ziekten voorkomen en gewoon een goed preventief programma draaien om gezonde cellen te houden ? Hiermee optimaliseer je je celspanning en werk je preventief aan je gezondheid op lange termijn. Elk lichaam heeft kankercellen en elke lichaam kan deze zelf opruimen zolang het lichaam niet verzuurt. Daarom is het goed je lichaam te ondersteunen bij een goed milieu waarin je cellen gezond kunnen blijven en het zelfherstellend vermogen zijn werk kan doen.

€ 25

SunBurn repair

De titel zegt het al, brandwonden of zonnebrand, beiden zijn gebaat bij snel herstel van de verbranding. Met dit programma ondersteun je versneld herstel op celniveau zodat de restschade zo veel mogelijk beperkt blijft.

 

€ 25

Goed Zicht

Het programma om je ogen te ondersteunen en voor goed zicht. Het optimaliseert de onderdelen van je oog, die ervoor zorgen dat je zicht verbetert.

Heb je last van droge ogen afgewisseld met traanogen, dit kan hormonaal zijn en hiervoor kan je het programma ‘Hormonen’ op je Healy draaien.

€ 25

Gezonde aders

Het adersysteem is van groot belang in je lichaam want het bloed moet niet alleen naar de organen toe gepompt worden, maar ook via je aders terug naar het hart. Dit programma optimaliseert je aders en houdt ze gezond.

€ 25

Gezond Gastro-Intestinaal traject

GI track is het kanaal van mond tot kont. Dus van je slokdarm, maag, duodenum, dunne darm, blinde darm, dikke darm tot uitgang. Het is van super belang voor je spijsvertering maar ook voor de gezondheid van je brein (je dikke darm is je tweede brein). Dit programma optimaliseert je GI-traject.

€ 25

Tekenbeet / anti-Lyme

Ben je gebeten door een teek, of heb je het vermoeden dat je lyme hebt door een oudere tekenbeet, dan is het van belang dit meteen dagelijks te behandelen met een programma wat dit aanpakt. Kan ook voor dieren gebruikt worden. Ook preventief als je niet weet dat je misschien lyme hebt, kan het goed werken om erger te voorkomen. Het scant op diverse soorten teken(beten) en virussen en behandelt deze met de juiste frequentie. Let op: een antibiotica kuur werkt alleen op de bacterie maar niet op het virus wat door de bacterie mee naar binnen is genomen!

€ 25,-

Vrij van Nausea

Dit programma werkt op verschillende soorten misselijkheid ofwel nausea. Heb je geprobeerd je misselijkheid weg te krijgen met programma ‘Maag’ op je Healy maar werkt dit niet voldoende, dan kan je dit programma nog proberen. Het geeft de meest voorkomende frequenties die misselijkheid neutraliseren.

€ 25

Full Body Treatment

Dit programma is ontstaan uit een programma speciaal gemaakt voor mensen die al jaren moe zijn door verschillende mogelijke oorzaken, en hier maar niet uit komen. Het is een heel uitgebreid programma wat je lichaam detoxt, je orgaansystemen ondersteunt en vitaliseert en tevens een heerlijke energieboost geeft zodat je er weer bent en je weer beter in je vel voelt.

€ 45

Nogier Frequenties

De Franse arts en acupuncturist Nogier ging uit van een basistheorie over ziekte en gezondheid. Bij ziekte zijn cellen uit hun normale trilling of vibratie patroon. Ze kunnen vaak herstellen wanneer ze steeds weer met de juiste frequentie worden bijgesteld. Dit programma biedt deze frequenties aan het lichaam aan. Daarbij nog aan toegevoegd de Schumann Frequentie voor aarding.

€ 35,-

Vrij van parasieten

Last van parasieten ? Wie niet…, bijna iedereen schijnt parasieten in zijn lichaam te hebben (en niet alleen in de darmen) door de voeding die we eten en de lucht die we inademen. Dit programma dagelijks draaien, gedurende vier weken zorgt dat je zowel de oude parasieten neutraliseert als de eitjes die na twee weken uitkomen . Vrij van parasieten en een schoner binnenmilieu.

€ 25

Bursitis/ Frozen Shoulder/ Tenniselleboog/ Carpaal tunnel syndroom

Wanneer je pijn hebt aan je schouder, stijve schouders, last hebt van een tenniselleboog of een carpaal tunnelsyndroom, dan is dit het beste programma voor jouw Healy om je hierbij te ondersteunen in het lichaam’s heling proces. Je mag je hiermee gerust 2 keer per dag behandelen met de armbandjes of met plakkers aan de voor-en achterzijde van de pijn (schouder) of boven en onder de pijnplek (elleboog/pols).

€ 30

Bloed/ Bloeddruk

Dit programma is speciaal om je bloeddruk te optimaliseren in geval van hoge of lage bloeddruk. Als extra kan het je bloedcirculatie verbeteren, helpen bij het afvoeren van afvalstoffen en het normaliseren van de rode en witte bloedlichaampjes. Een extra steuntje in herfst/winter.

€ 25

Sinussen en slijmvermindering

Dit programma werkt specifiek op slijm wat vastzit in de holtes, zowel als holte-ontstekingen en alle bacteriën die daarmee gemoeid zijn. Er zit een extra onderdeel in wat poliepen in de neusholtes kan verminderen, dus mocht dat aan de orde zijn, neemt Healy dit zeker mee in de behandeling.

€ 30

Spirtituele Groei

Ben je klaar voor spirituele groei en wil je in je kracht komen, je creatieve flow, je visies versterken, je derde oog openen en een sterk gevoel van liefde ontwikkelen voor jezelf en de wereld en mensen om je heen ? Dan kan dit programma daarbij helpen want het neemt alle frequenties mee die dit activeren tijdens een uur waarin elke frequentie voor 10 minuten in je systeem gezet wordt. Je kan dit programma dagelijks draaien met polsbandjes of coil.

€ 33

Tesla frequenties

Iedereen heeft wel eens gehoord van de Tesla frequenties. Nicola Tesla zei: als je de geheimen van de getallen 369 kent, dan ken je de geheimen van het universum. Dit programma van een uur geeft je elke 20 minuten een andere Tesla frequentie, die je body-mind-soul naar een andere dimensie brengt, negatieve energie schoonmaakt, lage vibraties opruimt, je terugbrengt naar je hart-liefde frequentie en je weer op diep niveau bewust maakt van dat we allemaal 1 zijn. De ander is een spiegel van jou. Wat in de buitenwereld afspeelt begint in je binnenwereld. Waar kies je voor in dit leven ?Fijn om te draaien tijdens meditatie of visualisatie.

€ 33

HeartBrainCoherence

Dit is een uniek programma, wat het lichaam 33 minuten lang in een HeartBrain Coherence brengt. De meest diep helende staat die het lichaam kan bereiken, diepe rust, heling en verjonging. In deze frequentie worden de telomeren geactiveerd die in de loop van je leven steeds korter worden (hierdoor verouder je uiterlijk). Door wetenschappers in USA is aangetoond dat zelfs een half uur in deze frequentie nog 6 uur daarna doorwerkt in je lichaam. Advies om rustig te gaan zitten/liggen/mediteren en alleen maar positief te visualiseren.

€ 33

Bewust Gezond Mens is onderdeel van Acupuncture Kliniek Arnhem (KVK 61161241)