ExtraHealy Therapeuten Programma's

Heb je een Healy in je bezit en heb je behoefte aan aanvullende Programmas, dan kan dit.

Met een ruim begrip van het energetische en fysieke lichaam en jarenlange ervaring in hoe het menselijk lichaam werkt en reageert, maak ik specifieke programma’s voor extra ondersteuning bij verschillende levensthema’s. Wel is het belangrijk je te realiseren dat ik geen belofte kan geven voor genezing omdat voor alle onderstaande programma’s geldt, dat ze harmoniseren in het bio-energetische veld van jouw lichaam en jouw lichaam zelf uiteindelijk zorgt (met ondersteuning van het programma) voor de genezing. De programma’s zorgen op diverse lagen voor ondersteuning, hebben geen bijwerkingen en de genezing komt uiteindelijk van binnenuit. Als jouw mindset overtuigd is van genezing, zal dit zeker het proces nog versnellen. Maar andersom ook ! Dat wordt nocebo genoemd. Dus vertrouw op je eigen lichaam, wat altijd gericht is op jouw herstel en jouw genezing. Hierbij is ontgifting en ondersteuning zeker ook van belang evenals het drinken van voldoende water (2,5 liter per dag).

Er is al een aanbod van programma’s voor diverse thema’s vanaf 25 euro per stuk. Mocht je specifiek een probleem hebben wat hier niet bij staat, neem dan even contact met mij op, dan maak ik voor 54 euro een programma wat op maat gemaakt is voor jou.

Hoe werk het?

De aanvullende Healy of MagHealy programma’s zijn door mij gemaakt om aan te sluiten bij jouw doel. Graag ná het online bestellen, een whatsapp bericht sturen of sms naar +31 (0)6-49122402, zodat ik contact met je op kan nemen om de programma’s op jouw Healy te uploaden. Op deze manier kun je je tan-code krijgen: Ga naar de roze app, naar programmalijst linksboven en druk op Therapeuten Tan. Eenmaal de Tan geopend en een print-screen hiervan gemaakt (of de code delen met mij) en 2 x op ‘ok’ gedrukt, doe het dan niet opnieuw want dan is de eerste Tancode niet meer geldig. Ik laat je via SMS of Whatsapp weten, zodra het programma gestuurd is.

Indien je reeds de nieuwe roze Healy2 app gebruikt, dan kan je de Tan genereren op de expert area pagina (waar je na de software update ook je programma terug vindt).

Wanneer je daarna een update doet ( onder instellingen/ update zoeken) staat het programma onder Therapeuten programma’s en kan je aan de slag.

Extra programma's aanschaffen

Kijk hieronder welk aanvullende programma het meest bij jou past. Zoek je iets wat er nog niet bij staat, laat het me weten op +31 (0)6-49122402 dan maak ik het voor je. En vergeet niet na bestelling een appje of sms te sturen.

 

L E N T E  A A N B I E D I N G :

Koop 4 programmas en krijg het 5e Gratis !

(graag het gratis programma kiezen uit de range 25-39 euro en via whatsapp even je keuze doorgeven dan zet ik die erbij)

 

 

Custom-made programma Healy

Er staan al veel Healy programma’s vermeld. Niet alles is al online, dus heb je een vraag betreffende jouw klachten of een eigen idee hoe jij je programma zou willen, neem contact op en dan bespreken we jouw wensen en verwerk ik dit in een custom-made programma voor jou. Maak je die keuze, dan kan je dit programma kopen.

Mocht je een meridiaan programma willen dan kan ik deze ook voor je maken onder custom-made voor Healy.

€ 54

Custom-made voor MagHealy

Wil je een extra programma voor je Maghealy, kies dan deze optie. We bespreken wat jij nodig hebt en ik bouw het speciaal-programma voor je, wat ik vervolgens via de tan op jouw Maghealy kan zetten.

€ 63

Spieren en fascia

Als je problemen hebt met je spieren, spierspanning of hard gesport hebt en een sneller herstel wilt, ontspanning voor je spieren en fascia, dan wil je eigenlijk iets wat voelt als een craniaal sacraal behandeling (waardoor alles ontspant), alleen geef je het jezelf dmv je Healy. Ontspanning, herstel, regeneratie en healing van spieren en fascia.

€ 45

Harmonisatie huidinfecties door schimels

Harmonisatie van het bio-energetische veld van schimmels in de opperhuid en het optimaliseren van het niveau van elektrolyten (die mede verantwoordelijk zijn voor de vochtbalans in de huid)

€ 45

Astma support

Programma wat het bio-energetische veld ondersteunt om astma te verbeteren. De onderliggende oorzaak van astma is niet alleen de oppervlakkige ademhaling maar vooral ook de nier-energie die mist aan kracht om de ademhaling naar beneden te trekken. Dit programma ondersteunt en optimaliseert beiden, longen en nieren.

€ 45

Harmonisatie van Oedeem

Wanneer je enkels gezwollen zijn, of je hebt last van vochtophoping op andere delen van het lichaam, wordt je dan bewust van hoeveel water je dagelijks drinkt. Oedeem is mede een teken van uitdroging. Het lichaam houdt vocht vast omdat er te weinig binnenkomt. Dit programma helpt oedeem te harmoniseren en de nieren, milt of long te ondersteunen (afhankelijk van waar de oedeem zich bevindt). Maar verhoog ook je zuiver water inname !

€ 36

Immuun support

Kan je immuunsysteem een flinke boost gebruiken, omdat het te laag is of omdat we de herfst/winter ingaan, dan kan je met dit programma ochtend en avond je immuunsysteem een flinke oppepper geven. Dit is een uitgebreider versie dan het standaard healy programma.

€ 33

Harmonisatie van Carpaal tunnel

Bij pijn en inflammatie aan de pezen van handen en polsen, is dit een aanrader. Laat het programma in de ochtend draaien voordat je je polsen gaat belasten en drink voldoende extra water om je pezen en peesschedes te hydrateren.

€ 45

Verzachting van winterdepressie

Wil je nu eens eindelijk met goede zin en een blij gevoel de winter doorkomen, zonder door de winterblues in een depressie of somberheid te worden getrokken ? Dan is dit een prachtig programma. Het zal je binnenwereld en gevoel van blijdschap harmoniseren en je frequentie omhoog brengen (wat in deze tijden van groot belang is).

Kan ook gebruikt worden bij normale depressies.

€ 45

Energie- Vitaliteit- Wellbeing

Gun jezelf of een vriend(in) de heerlijke frequenties voor meer energie, meer vitaliteit en een gevoel van welbevinden. Het stimuleert je om je weer levendig te voelen.

€ 25

Harmonisatie Gal- en Leverstenen

In Galblaas en Lever, waar zich afvalstoffen ophopen die niet lichaamseigen zijn, kunnen deze deeltjes materialiseren tot stenen gekapseld in gal, bij te weinig hydratie van het lichaam. Het is dus altijd een teken van te weinig water drinken. Dit programma harmoniseert het bio-energetische veld van de Galblaas en de Lever en helpt stenen te verminderen. Vermeerder wel je waterinname zodat de organen de stenen ook weg kunnen spoelen. Goed programma in combinatie met een detox.

€ 45

Harmonisatie Nieren en nierstenen

Bij nierstenen geldt het zelfde, dit is een duidelijk teken van dehydratatie (te weinig water drinken). Draai dit programma om je nieren te harmoniseren en vitaliseren zodat ze de opgebouwde stenen en kristallisaties kunnen afbreken en uitscheiden. Wederom een goed programma in combinatie met een detox (en een verhoging van de waterinname per dag).

€ 45

Verzachten Nek en Schouderspieren

Stress en computerwerkzaamheden zorgen ervoor dat de energie in nek-en schouders geblokkeerd kan raken en stijf, pijnlijk en brandend kan aanvoelen. Dit programma geeft de juiste frequenties om de spieren in dit gebied te verzachten en ontspannen. Fantastisch programma voor tijdens of na het werk !

€ 33

MAGHEALY # Dunne darm harmonisatie

Dit MagHealy programma werkt op de gehele dunne darm en harmoniseert 0.a. wat westers “sibo” wordt genoemd. Het is een McMackin programma wat dubbele frequenties stuurt om alle onderdelen van de dunne darm weer op de juiste frequentie van gezondheid te zetten zodat het lichaam met de heling aan de slag kan. Het werkt goed voor sibo maar ook bij allergieen en inflammatie-ziekten in de dunne darm. Mag eerste week om de dag gedraaid worden en bij vermindering van de klachten 1-2 keer per week.

€ 63

I AM Abundance

Dit programma helpt je om in een positieve flow van aantrekking te komen en je trillingsniveau te verhogen om klaar te zijn overvloed aan te trekken. Het bevat krachtige frequenties voor overvloed, connectie, de aantrekking van geld, zelfliefde en universele liefde en frequenties die oude beperkende overtuigingen overschrijven en nieuwe positieve affirmaties bekrachtigen waardoor verandering makkelijker wordt.

€ 36

Nervus Vagus stimulatie

Veel mensen ervaren een hoop spanning en stress door de manier waarop ze vandaag de dag ‘geleefd worden’ en zouden heel graag een gevoel van ontspanning en rust ervaren. Dit programma helpt je die rust te vinden door de nervus vagus te ontspannen en de spierspanning los te laten en brengt je naar je eigen plek van rust en overgave aan ontspanning. Het activeert je parasympatische zenuwstelsel, dus draai dit niet als je achter het stuur zit of machines bedient.

€ 39

Ideaal gewicht

Dit programma ondersteunt je Candida in de darmen in je bio-energetische veld te harmoniseren. Candida houdt je zoetbehoefte in stand en harmonisatie met dit programma helpt zowel je darmen om optimaal te functioneren, maar ook na harmonisatie het energetische veld van je schildklier en hypothalamus. Doel is om weer een normale stofwisseling te krijgen. Daarnaast ondersteunt het ook het loslaten van de emoties die onderliggend spelen bij gewichtstoename.

€ 33

Harmonisatie in het energieveld van allergieën

De naam zegt het al, het programma helpt om voedsel allergieën te harmoniseren. Als je immuunsysteem goed werkt, te goed, dan kan het zijn dat je lichaam te snel reageert op ‘vreemde stoffen’ die binnen komen en niet herkend worden. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld een voedsel allergie opbouwen. Dit programma harmoniseert de meest voorkomende allergieën in je energieveld.

€ 25

Cleanse V

Dit programma helpt je lichaam, na harmonisatie van je bio-energetische veld, de toxische stoffen af te voeren uit medicatie en vaccins die achterblijven in je lever en weefsels nadat ze opgenomen zijn. Het bio-energetische veld van je vitale organen wordt geharmoniseerd en geoptimaliseerd en je lever kan deze lichaamsvreemde stoffen daardoor makkelijker zelf uitscheiden en afvoeren. Het veld van je lymfesysteem wordt met dit programma ook geharmoniseerd, zodat ook je lymfe kunnen doen waar ze voor bedoeld zijn, het afvoeren van toxines en stoffen die niet in je lijf thuishoren. Knobbeltjes in je lymfeklieren zijn een bescherming van je lichaam om toxines die het lijf niet kwijt kan, in te kapselen, totdat het lichaam de energie heeft om dit wel af te breken en af te voeren. Dit is een natuurlijk proces en niets om bang voor te zijn !

€ 33

Ondersteuning bij Afvallen

Wil je afvallen, maar lijkt het of je lijf niet meewerkt en doe je toch alles helemaal goed? Dit programma helpt je lichaam om de bio-energetische velden van een aantal processen te optimaliseren zodat het afvallen, de vetverbranding en het loslaten van afvalstoffen makkelijker gaat. Let hierbij wel op dat je meer gaat bewegen, meer water drinkt, niet te veel maar zeker ook niet te weinig eet en goed slaapt… Houdt ook rekening met het feit dat fruit en sla koud-energetische voeding is, het vertraagt je metabolisme in plaats van dat het het lichaam aanzet tot snellere verbranding.

€ 25

Optimaal gewicht

Het meest uitgebreide frequentie programma om af te vallen ! Het optimaliseert alles voor een goed werkend metabolisme door harmonisatie van de bio-energetische velden van: candida/parasieten, hormonaal huishouding, schildklier, hypothalamus en tonifieert alle bio-energetische velden van organen die bijdragen aan een gezond metabolisme en stuurt de juiste frequenties daarvoor die jij op het moment van behandeling het hardst nodig hebt. Dagelijks draaien, liefst in de ochtend en  ondersteunen met dagelijks voldoende vitaal water in te nemen, bewegen of sporten, gezond eten en voldoende slapen (dus voor Galblaas-tijd in bed, dit is 23:00 uur, zodat de galblaas zijn werk kan doen voor de vetverbranding).

€ 45

Harmonisatie van het bio-energetische veld van bewustzijn

Ben je verslaafd aan sigaretten, drugs of alcohol en wil je ondersteuning om je bio-energetische veld te ondersteunen om vanuit een ruimer bewustzijn betere keuzes te kunnen maken ?, dan is dit het programma wat je hierbij kan helpen. Het harmoniseert de drang en zo word je weer meester over je eigen lichaam, i.p.v. knecht van de verslaving.

€ 45

Harmonisatie Cellen :-)

Wil je erger voorkomen en gewoon een goed preventief harmoniserend programma draaien om je cellen happy te houden ? Hiermee harmoniseer je je cel-spanning en werk je preventief aan je lichaam op lange termijn. Elk lichaam heeft momenten dat het extra cellen afbreekt en aanmaakt en elke lichaam kan dit te veel, zelf opruimen zolang het lichaam niet verzuurt en je voldoende rust neemt voor herstel. Daarom is het goed je lichaam te ondersteunen met een goed milieu waarin je cellen gezond kunnen blijven, zodat het zelf-herstellend vermogen zijn werk kan doen.

€ 33

Harmonisatie van je eierstokken

Harmonisatie van je eierstokken is een programma wat je eierstokken optimaliseert en kijkt waar frequenties geoptimaliseerd mogen worden zodat het zelfherstellend vermogen zijn werk kan doen. Wanneer trauma’s onderliggend meespelen, die wanneer ze in de psyche zijn opgelost, zorgen voor weefselaanmaak in de eileiders (omdat tijdens de conflictfase het weefsel hier is afgebroken). Bij extra weefsel aan je eierstokken is je lichaam meestal al in een herstelfase (zie Nieuwe Germaanse Geneeskunde). Het programma zorgt ook voor harmonizeren van emotioneel trauma waardoor het zachter wordt.

€ 36

Fibromyalgie

Heb je last van fibromyalgie en ervaar je pijn, stijfheid en vermoeidheid in spieren en bindweefsel. dan is dit het programma wat je heel goed kan ondersteunen om je lichaam te herstellen. Het programma werkt ook op herstel van de verstoring van neurotransmitters.

Je lichaam krijgt de juiste frequenties aangeleverd zodat het zelf weer weet hoe ze zichzelf kan helen.

€ 45

Harmonizatie van het energieveld van de borsten

Mocht je problemen hebben met de melkproductie na de bevalling en toch borstvoeding willen geven, dan kan dit programma je harmoniseren. Het harmoniseert het energieveld van je borsten en optimaliseert de energie.

€ 25

SunBurn repair

De titel zegt het al, brandwonden of zonnebrand, beiden zijn gebaat bij snel herstel van de verbranding. Met dit programma ondersteun je versneld herstel op celniveau zodat de restschade zo veel mogelijk beperkt blijft en de huid zich zo goed mogelijk kan repareren.

 

€ 25

Goed Zicht

Het programma om je ogen te ondersteunen en voor goed zicht. Het optimaliseert de onderdelen van je oog, die ervoor zorgen dat je zicht verbetert.

Heb je last van droge ogen afgewisseld met traanogen, dit kan hormonaal zijn en hiervoor kan je het programma ‘Hormonen’ op je Healy draaien.

€ 33

Gezonde aders

Het adersysteem is van groot belang in je lichaam want het bloed moet niet alleen naar de organen toe gepompt worden, maar ook via je aders terug naar het hart. Dit programma optimaliseert je aders waardoor ze gezond kunnen blijven. Fijn programma om de ontwikkeling van spataders tegen te gaan.

€ 25

Gezond Gastro-Intestinaal traject

GI track is het kanaal van mond tot kont. Dus van je slokdarm, maag, duodenum, dunne darm, blinde darm, dikke darm tot uitgang. Het is van super belang voor je spijsvertering maar ook voor de gezondheid van je brein (je dikke darm is je tweede brein). Dit programma optimaliseert je GI-traject.

€ 36

Harmonisatie huid -vrij van schimmels

Heb je last van schimmelinfecties aan de huid, dat kun je het beste dit programma draaien. Het stuurt je huid frequenties om een betere structuur te krijgen en tevens frequenties om schimmels in de huid aan te pakken.

Wel is het belangrijk je te realiseren dat wanneer je schimmels hebt, je voedingspatroon te zuur is, je eet te veel verzurende producten (denk suikers, granen, vlees, kaas ed) en te weinig alkalisch (groenten, noten, quinoa, citroen, spelt, zaden ed). In een licht alkalisch milieu zullen geen schimmels ontstaan. Dus neem tevens je voedingspatroon onder de loep. Maximaal 20-30% verzurende producten tegenover 70-80% alkalische voeding.

€ 45

Harmonisatie van bio-energetische veld van huid igv Tekenbeet

Ben je gebeten door een teek, of heb je het vermoeden dat je kampt met de disbalans die westers ‘Lyme’ wordt genoemd , dan is het van belang meteen actie te ondernemen. Dit programma kan ook voor dieren gebruikt worden. Ook preventief als je symptomen hebt, kan het goed werken om erger te voorkomen. Het scant op diverse soorten teken(beten) en disbalansen en harmoniseert deze met de juiste frequentie.

€ 33

Vrij van Nausea/ misselijkheid

Dit programma werkt op verschillende soorten misselijkheid ofwel nausea. Heb je geprobeerd je misselijkheid weg te krijgen met programma ‘Maag’ op je Healy maar werkt dit niet voldoende, dan kan je dit programma nog proberen. Het geeft de meest voorkomende frequenties die misselijkheid neutraliseren.

€ 25

Full Body Treatment

Dit programma is ontstaan uit een programma speciaal gemaakt voor mensen die chronisch moe zijn door verschillende mogelijke oorzaken, en hier maar niet uit komen. Het is een heel uitgebreid programma wat je lichaam detoxt, je orgaansystemen ondersteunt en vitaliseert en tevens een heerlijke energieboost geeft zodat je er weer bent en je weer beter in je vel voelt. Minimaal 2-4 weken dagelijks draaien en bij verbetering van energie, kan je naar eens in de twee dagen.

€ 45

Nogier Frequenties

De Franse arts en acupuncturist Nogier ging uit van een basistheorie over ziekte en gezondheid. Bij ziekte zijn cellen uit hun normale trilling of vibratie patroon. Ze kunnen vaak herstellen wanneer ze steeds weer met de juiste frequentie worden bijgesteld. Dit programma biedt deze frequenties aan het lichaam aan. Daarbij nog aan toegevoegd de Schumann Frequentie voor aarding.

€ 36

Optimaliseer je bloeddruk

Dit programma is speciaal ontwikkeld om je bloeddruk te optimaliseren en reguleren wanneer deze te hoog of te laag is. Als extraatje kunnen de frequenties ook je doorbloeding stimuleren en helpen het bloed te ontgiften en de witte en rode bloedcellen te optimaliseren.

€ 25

Vrij van parasieten

Last van parasieten ? Wie niet…, bijna iedereen schijnt parasieten in zijn lichaam te hebben (en niet alleen in de darmen) door de voeding die we eten en de lucht die we inademen. Dit programma dagelijks draaien, gedurende vier weken zorgt dat je zowel de oude parasieten neutraliseert als eventuele larven die na twee weken uitkomen . Vrij van schadelijke parasieten en een schoner binnenmilieu.

€ 25

Schouder/ Elleboog en polsproblemen

Wanneer je pijn hebt aan je schouder, stijve schouders, last hebt van een tenniselleboog een golfelleboog of een carpaal tunnelsyndroom, dan is dit het beste programma voor jouw Healy om je hierbij te ondersteunen in het lichaam’s heling proces. Je mag deze  gerust 2 keer per dag draaien met de armbandjes of met plakkers aan de voor-en achterzijde van de pijn (schouder) of boven en onder de pijnplek (elleboog/pols).

€ 33

Sinussen en slijmvermindering

Dit programma werkt specifiek op slijm wat vastzit in de holtes, zowel als holte-ontstekingen en alle bacteriën die daarmee gemoeid zijn. Er zit een extra onderdeel in wat poliepen in de neusholtes kan verminderen, dus mocht dat bij jou het geval zijn, neemt Healy dit zeker mee in de harmonisering.

€ 33

Geur en smaak

Heb je last van verlies van geur en smaak na een griep of verkoudheid, dan is dit programma voor jou. Het optimaliseert je geur en smaaksensoren en controleert het centrum in de hersenen wat dit aanstuurt. Let op, dit is een veel voorkomend probleem wat lang kan duren, het advies is dan ook dagelijks jezelf behandelen en pas afbouwen wanneer je duidelijke verbetering merkt.

€ 36

Tinnitus en oorsuizen

Bij last van tinnitus en/of oorsuizen kan dit programma je helpen om er vanaf te komen. Het controleert en corrigeert de frequenties voor tinnitus en oorsuizen in drie onderdelen en het controleert en corrigeert tevens de mogelijk onderliggende oorzaak hiervan. Het is bekend dat tinnitus en oorsuizen lastig is om op te lossen, maar als je jezelf hiervoor dagelijks kan behandelen is dit je beste optie. Draai het programma dagelijks tot de symptomen minder en of geheel verdwenen zijn.

€ 45

Vrij van Jicht

Dit programma harmoniseert jicht aan een of meerdere gewrichten. Wanneer de aandoening aan 1 gewricht is kun je ook de stickers gebruiken en deze boven en onder op het aangedane gewricht plakken, zo kun je de frequenties gerichter sturen. Wil je meer advies hierover vraag dit dan per whatsapp na de bestelling van het programma waarbij je aangeeft welk gewricht is aangedaan.

€ 33

Vrij van gewrichtspijn

Dit programma helpt je gewrichten te verzorgen bij pijn aan vingers, tenen, polsen, enkels, ellebogen en knieën. Het zoekt en corrigeert de frequenties voor wat in de westerse ziektekunde ‘artrose’ heet, pijn en stijfheid, ontsteking in gewrichten en spieren die een zwaar gevoel geven wanneer je opstaat en wilt bewegen. Ik draai het altijd na werk in de tuin en het geeft me een direct gevoel van lichtheid. Het is een kort en efficiënt programma wat je twee keer achter elkaar kan draaien, waarbij het de steeds 6 meest relevante frequenties kiest, die deze disbalans en pijn veroorzaken.

€ 36

Koortsblaasjes

De disbalans die westers ‘herpes’ genoemd wordt en waardoor je pijnlijke blaasjes op je lippen of elders krijgt, kan je gewoon verbeteren, waardoor je minder vatbaar bent (of helemaal niet) voor deze symptomen. Houdt er echter wel rekening mee dat je bij nauw contact met een partner (die zelf geen symptomen heeft) weer opnieuw last kan krijgen van de blaasjes en het programma weer zal moeten draaien tot het weg blijft. Dit kan tot enkele maanden duren, afhankelijk van hoe vaak je het programma draait en hoe snel je lichaam reageert.

€ 33

Harmonisatie energieveld van Klierkoorts/kusziekte

Dit programma harmoniseert wat westers “Epstein Barr of Pfeifer” genoemd wordt, klierkoorts  (kusziekte) en balanceert het energieveld met de juiste frequenties.  Door dagelijks dit programma op de Healy te draaien kun je de ziektesymptomen, zoals hevige vermoeidheid, keelpijn, hoofdpijn, lusteloosheid en opgezette klieren in de hals, verkorten en verlichten. Geef je lichaam wel de hersteltijd die het nodig heeft om zo je energiepeil weer omhoog te krijgen.

€ 45

Gordelroos/ alle soorten koortsblaasjes

Dit programma is voor alle soorten herpes van blaasjes op de lip tot de genitalien en gordelroos. De pijn bij deze aandoeningen is vaak zo heftig en aanwezig dat het fijn is jezelf te kunnen helpen zodat je het herstelproces zo veel mogelijk versnelt en bevordert. Dagelijks 1-3 keer naar behoefte draaien, tot de uitslag weg is. Met polsbandjes, coil of plakkers (om het gebied). Met coil mag je de Healy ook op of direct naast het aangedane gebied leggen (met schone tissue onder de Healy op de huid) waarbij je de intensiteit opvoert tot acceptabel.

€ 45

Hooikoorts

Heb je last van hooikoorts met opgezette geirriteerde ogen, niezen en slijmopbouw, dan helpt dit programma je lichaam om hiervan los te komen. Draai het programma dagelijks, liefst al een paar weken beginnen voordat je normaal gesproken last krijgt van de pollen waar jij op reageert. Dan zal je zien dat je minder of geen last meer hebt van de histamine reactie en je lichaam normaal reageert op moeder natuur.

€ 45

Hormonaal balans

Heb je een verstoorde hormoonbalans, doordat je in de overgang bent of misschien omdat je in de puberteit zit of na de bevalling. Dit programma normaliseert je hormoonhuishouding, het stelt het bij naar balans en is dus zelfregulerend. Je kan het dagelijks draaien bij veel last of eens in de 2 of 3 dagen wanneer je minder last hebt. In de praktijk merk ik dat, na een een week dagelijks draaien en een tweede week eens in de 2-3 dagen, het vanaf de derde week voldoende is om het 1 keer per week te draaien.

€ 33

Hangende Oogleden

In geval van slappe oogleden kun je dit programma gebruiken, terwijl je tijdens de harmonisering je ooglid-spieren traint… Zet je wijsvingers boven je wenkbrauwen (om je voorhoofd strak te houden) en trek je spieren aan door je ogen overdreven wijd te openen). Doe dit 15 keer wacht een paar minuten en herhaal 3 keer. Dit versterkt je ooglid spieren tijdens het frequentie-programma voor hangende oogleden. Mag dagelijks of om de twee dagen voor maximaal resultaat.

€ 33

Huidaandoening jeuk/branden

Dit Healy Expert programma verzorgt lichen en het maakt een wezenlijk verschil in de jeuk, het dwangmatig krabben aan de huid en de pijn die mensen hierdoor ervaren. Draai meerdere keren per dag in het begin, totdat de symptomen minder worden en de huid weer kan helen. In geval van vaginale huidaandoening, klip je de Healy met coil aan de voorzijde van je ondergoed, dicht in de radius van je klachten. Bij deze huidaandoening op andere plaatsen, Healy zo dicht mogelijk bij het probleemgebied brengen, indien je de coil hebt. Anders gewoon met bandjes of plakkers om het probleemgebied.

€ 45

Libido

Lijd je onder een verlaagd libido en wil je graag weer die energie terug in je onderlichaam dan kan je dit programma draaien voor een toename van je libido. Het programma stimuleert je libido en optimaliseert en tonifieert je nier energie die van belang is voor je eerste en tweede chakra.

€ 36

Harmoniseer zenuwaandoeningen

Ben je gediagnostiseerd met problemen aan je zenuwstelsel of ruggenmerg waarbij de schede van je zenuwen beschadigd is, dan kan dit programma je helpen om je beter te voelen en je lichaam te ondersteunen en harmoniseren bij haar herstelfase. Het bestaat uit drie onderdelen, het eerste is voor de meest voorkomende typen, het tweede is voor pijn, zenuwen en emotionele traumas loslaten, en het derde focust op duizeligheid, doorbloeding en herstel van vitaliteit. Healy pakt per onderdeel die frequenties die op  het moment van harmonisering voor jou het belangrijkst zijn. Dit programma kan je zeker een jaar mee vooruit en mag je zeker dagelijks draaien.

€ 45

Geheugen en leren

Merk je dat je geheugen beter kan en dat je moeite hebt met leren, dan kan dit programma je helpen je geheugen te verbeteren en je leercapaciteiten te ondersteunen, zodat je beter kan focussen en onthouden wat je opneemt. Eventueel ondersteunen met een voedingssupplement als Floradix zodat je doorbloeding (ook naar je hersenen) verbetert.

€ 45

Tekort aan concentratie of overprikkeld

Heeft je kind of heb je zelf, last van concentratiestoornissen, overprikkeling, snel afgeleid, vergeetachtig, heb je moeite met slapen door een overvol hoofd of een totaal ander besef van tijd… wanhoop niet, dit is waarschijnlijk in deze tijd normaler dan je zelf in de gaten hebt. Maar dit programma kan op een natuurlijke manier de scherpe randjes eraf halen, zodat je er zelf (en de ander) minder last van hebt.

€ 45

Focus en concentratie

Heb je moeite met focussen en kun je je moeilijk concentreren als je ergens mee bezig bent ? Dit programma stimuleert je focus en concentratie met de voor jou benodigde brainwaves. Je kan het programma draaien tijdens een moment dat je extra geconcentreerd moet zijn en het helpt je brein te activeren en gefocust te blijven. Bijvoorbeeld tijdens een examen of een precisiewerkje.

€ 25

Spirtituele Groei

Ben je klaar voor spirituele groei en wil je in je kracht komen, je creatieve flow, je visies versterken, je derde oog openen en een sterk gevoel van liefde ontwikkelen voor jezelf en de wereld en mensen om je heen ? Dan kan dit programma daarbij helpen want het neemt alle frequenties mee die dit activeren tijdens een uur waarin elke frequentie gedurende 10 minuten in je systeem gezet wordt. Je kan dit programma dagelijks draaien met oorclips of coil.

€ 33

Solfeggio Frequencies

Iedere frequentie uit de Solfeggio schaal heeft haar eigen helende kracht en helpt om je zowel fysiek als mentaal beter te laten voelen. 396 Hz zet verdriet om in vreugde en bevrijding van schuld en angst, 417 Hz vergemakkelijkt verandering in je leven en reinigt trauma, biedt een bron van energie. 528 Hz voegt wonderen en transformatie toe en herstelt DNA. 639 Hz brengt harmonie, vrede en vreugde in verbindingen en relaties. 741 Hz ontwaakt intuïtie en zorgt voor makkelijker zien van oplossingen voor problemen en helpt je problemen te uiten. 852 Hz ontwaakt je intuitie op een hoger niveau en helpt je terugkeer naar spirituele orde (je doorziet illusies en verborgen agenda’s makkelijker). 963 Hz communicatie met de goddelijke hogere dimensies (manifestatiekracht). 174 Hz vermindering van pijn en herstelt je gevoel van veiligheid en 285 Hz helend, herstellend en verjongend en boost voor het immuunsysteem. Totaal 81 minuten

€ 45

Tesla frequenties

Iedereen heeft wel eens gehoord van de Tesla frequenties. Nicola Tesla zei: als je de geheimen van de getallen 369 kent, dan ken je de geheimen van het universum. Dit programma van een uur geeft je elke 20 minuten een andere Tesla frequentie, die je body-mind-soul naar een andere dimensie brengt, negatieve energie schoonmaakt, lage vibraties opruimt, je terugbrengt naar je hart-liefde frequentie en je weer op diep niveau bewust maakt van dat we allemaal 1 zijn. De ander is een spiegel van jou. Wat in de buitenwereld afspeelt begint in je binnenwereld. Dus focus alleen op wat jij wilt in jouw wereld. Waar kies je voor in dit leven ?

Fijn om te draaien tijdens meditatie of visualisatie.

€ 33

Maanfases balanceren

Ben jij gevoelig voor de maanfases, volle maan of nieuwe maan en haalt het je hele balans overhoop of slaap je heel onrustig ? Dit is een prachtig Healy Expert programma wat jou met de energie van de maanfases uitlijnt en tevens laadt met de frequentie van zonne-energie in het eerste deel van het programma. In het tweede en derde deel selecteert het de 6 planeten waar jij op dit moment het meest mee resoneert en behoefte aan hebt, Venus, Uranus, Mars, Pluto, Mercurius, Saturnus, Jupiter en Neptunus om de positieve transformaties kwaliteiten, die de energie van deze planeten hebben aan jouw veld toe te voegen. (Laat me even weten als je dit programma bestelt of je ook nog de korte versie erbij wilt hebben met alleen de maan om te draaien vanaf 5 dagen voor volle/nieuwe maan, die krijg je er dan bij).

€ 45

Aarde Coherence

Voel jij je heerlijk buiten in de natuur maar zit je bijv. voor je werk het grootste deel van de dag binnen, dan kan dit programma je afstemmen op de frequentie van moeder aarde terwijl je werkt. Het programma geeft je elke tien minuten een van de Schumann Frequenties. Het start met 7,83Hz en wordt gevolgd door 14,3Hz, 20,1Hz, 27,3Hz, 33,8 Hz en als laatste 40,3Hz. Hierdoor wordt je in balans gebracht met de aarde waar je ook bent.

€ 33

HeartBrainCoherence

Dit is een uniek programma, wat het lichaam 33 minuten lang in een HeartBrain Coherence brengt. De meest diep helende staat die het lichaam kan bereiken, diepe rust, heling en verjonging. In deze frequentie worden de telomeren geactiveerd die in de loop van je leven steeds korter worden (hierdoor verouder je uiterlijk). Door wetenschappers in USA is aangetoond dat zelfs een half uur in deze frequentie nog 6 uur daarna doorwerkt in je lichaam. Advies om rustig te gaan zitten/liggen/mediteren en alleen maar positief te visualiseren.

€ 33

Bewust Gezond Mens is onderdeel van Acupuncture Kliniek Arnhem (KVK 61161241)