Urim- en Bron Code stoelen

Urim-code stoel

De Urim-Code is een energetische stoel met een sterk werkende Licht-matrix. Deze Stoel kan je helpen om je gezondheid en welzijn te herstellen door energetische blokkades op te heffen en inzicht te verschaffen in vaak oude belastende patronen op fysiek en ziel niveau.

De Urim-Code stoel is gekomen via Monique Timmers en zij heeft zelf jarenlang een praktijk gehad, met deze stoelen gewerkt en bijzondere resultaten gezien. Ik ben dan ook enorm dankbaar dat ik besloten heb met de Urim-code stoel te gaan werken. Zelf was mijn eerste contact met de Urimstoel in 2018, een zeer bijzondere en diepgaande ervaring die enige tijd nodig heeft gehad om op mij in te werken. In die tijd was ik net met frequentietherapie begonnen dus ik heb de stoel nog even voor me uit geschoven. Maar uiteindelijk komen bepaalde helingmethoden toch weer op je pad.

De Urim-Code stoel activeert het zelfhelend vermogen van jouw lichaam, waarbij alle cellen weer in communicatie gaan met elkaar. Hoe kan dat ?

In de rugleuning en de armleuningen bevinden zich getalsymbolieken, onzichtbaar weggewerkt en onder  je handen liggen 2 kristallen. Samen vormen de getalsymbolieken en de kristallen, de Licht-Matrix, een elektromagnetisch veld van “Levend Licht” dat verzegeld en geactiveerd is door Monique.

Deze Licht-matrix kan ook worden geleid en aangestuurd door jouw intenties, afstemming en bewustzijn.

In de Urim-Code stromen de energieën zowel van onder naar boven alsook van boven naar beneden. Wanneer deze beide stromen weer volledig op elkaar aangesloten zijn met het hart als middelpunt worden de chakra’s volledig geactiveerd. Dan maak je psychisch, fysiek, energetisch en spiritueel grote sprongen.

Je bent welkom voor een stoelsessie bij Acupuncture Kliniek Arnhem om het zelf te komen ervaren. Wil je eerst meer lezen, volg dan even de link hierboven.

Bron-code stoel

De Bron-code stoel is een lichtmatrix stoel die specifieker werkt en waarmee een aantal programma’s aangestuurd kunnen worden om jouw trauma’s uit vorige levens, of in je familielijn of in dit leven te transformeren. Deze behandeling kan doordringen tot in de verste hoeken van je bewustzijn en daardoor fysieke en psychische belasting tot op cel-en zielsniveau aanpakken.

Het is een fijne eenvoudige en moeiteloze manier om in je leven vooruit te komen en lichter te worden.

We bekijken samen welke stoel voor jou het meest geschikt is, wanneer je hier bent.

Persoonlijke coaching

Met diepgaande transformatiesessies op de Urim en of Broncode stoel, wordt onnodige ballast verwijderd en word je weer opnieuw verbonden met je goddelijke blauwdruk. Hierdoor word je je bewust van je werkelijke potentieel en innerlijke kracht, waarmee je het leven steeds opnieuw vorm kan geven. Vaak krijg je ook inzicht in je ziele-pad zodat je je weer her-innert waarom je hier bent en wat je komt doen. Moeiteloos en eenvoudig, vanuit het hart. 

Wil je een persoonlijk coaching traject aan gaan, neem dan even contact met mij op op 06-49122402.

Kosten:

Een intake en eerste sessie, duurt gemiddeld 1,5 uur en de kosten hiervoor zijn 150 euro.

Een losse stoelsessie kost 50 euro en duurt 20-30 minuten.

Bewust Gezond Mens is onderdeel van Acupuncture Kliniek Arnhem (KVK 61161241)