Symptomen van een veranderende tijd

Symptomen van een veranderende tijd, leek me een passende titel voor een nieuw blog.

Waarom ? Omdat de meeste mensen in de gaten beginnen te krijgen dat we in een overgangsperiode zitten. Terwijl aan de ene zijde nog geprobeerd wordt de mens zo veel mogelijk in angst te krijgen, door negatief nieuws en andere programmas die altijd negativiteit, oordelen en competitie-mentaliteit (dualiteit) je woonkamer in sturen. Hierdoor wordt geprobeerd de mind van mensen collectief gericht te houden op ellende en oorlogen, met als doel om je in een lage vibratie te houden en je evolutie naar een hoger bewustzijn te vertragen. Immers als mensen een lage trilling hebben, zijn ze makkelijker te manipuleren door de controlerende instanties… Helaas is dat de realiteit waarin de meeste mensen zich nu nog bevinden.

Om die reden heb ik zelf, ruim 4 jaar geleden, de televisie de deur uit gedaan. Met als resultaat: een rust in huis, waar respect en liefde voor elkaar hoogtij viert. Er is weer tijd voor hobbies, lezen, gesprekken met onderlinge communicatie over wat ons bezig houdt en waar we onszelf onder de loep mogen nemen of waar we juist trots zijn op onze groei en ontwikkeling als mens.

Wat heb ik dat gemist al die jaren voor 2019, waar we elke avond als gewoonte dieren in hypnose naar dat kastje zaten te kijken, naar eigenlijk niks zinnigs! Maar gelukkig heb je elke dag de mogelijkheid een nieuwe keuze te maken.

Ik hoor van steeds meer mensen dat ze dezelfde keuze hebben gemaakt, om te doen waar ze blij van worden. Een nieuwe hobby op te pakken (iets wat je altijd al had willen doen, maar nooit de tijd voor had) of juist weer iets opgepakt hebben wat ze jaren hebben laten liggen. Ik ben bijvoorbeeld begonnen met pottenbakken en kleien, heerlijk meditatief en creatief. Want als je creatief bezig bent, zit je niet in je hoofd maar in je hart.

En naar je Hart…. dat is waar we allemaal naar toe bewegen, de een wat sneller dan de ander. Als je ook goed kijkt naar het woord EARTH boven aan de pagina, dan hoef je alleen maar de H (je hart) naar de voorgrond te schuiven en dan staat er HEART.

De nieuwe tijd, het Watermantijdperk gaat een magische Gouden Eeuw worden, een tijdperk van liefde en compassie en de realisatie dat we eigenlijk allemaal EEN zijn.

Wat je tegen een ander zegt, zeg je eigenlijk tegen jezelf. En als je een ander onrecht aandoet, komt dat als een boemerang vroeg of laat bij jezelf terug! De manier waarop we met moeder aarde omgaan, zegt alles over hoe jij met jezelf omgaat. Beschadig je de aarde, dan beschadigt dat niet alleen onze moeder, maar ook onszelf. Dus ALLES is EEN !

Hoe sneller we ons dat realiseren en er naar gaan leven, hoe sneller de transformatie naar de Gouden Eeuw die we niet willen missen, want dat is de reden dat wij nu met zijn allen in deze periode op Aarde zijn geïncarneerd. Dus het is aan ons, hoe snel we hiernaartoe bewegen.

Moeder Aarde is in beweging

Moeder Aarde beweegt zich momenteel. Omdat de stand van haar as, die van de zuidpool naar de noordpool, zich verandert, wat invloed heeft op haar magnetische veld. Dit bemerken wij als mensen omdat wij ons bevinden binnen dit magnetische veld van moeder Aarde. Daarnaast is er sprake van zonnestormen, zonnevlammen (de ene wat heftiger dan de andere) die invloed hebben op dit magnetische veld. Je kan last hebben van tinnitis, een pieptoon in je oren, wat een veelgehoorde klacht is. Soms raken mensen hiervan echt totaal uit het lood omdat het misschien nog wel kan meevallen als je druk bent gedurende de dag, maar zodra je wilt slapen, lijkt de pieptoon veel erger te worden. Dit kan overigens met frequentietherapie wel verbeterd worden, dus heb je hier echt last van, kan je altijd een afspraak maken met mij voor een behandeling in de praktijk of op afstand met TimeWaver gedurende 28 dagen (of langer). En als je zelf een Healy of MagHealy hebt, kun je hiervoor een expert programma aanschaffen via mijn website, zodat je jezelf dagelijks kan behandelen.

Andere symptomen zijn dat je letterlijk merkt dat je op sommige momenten staat te wiebelen, je balans kwijt bent en je vast moet grijpen omdat je anders omvalt. Je kan ook een soort gevoel hebben van een buis in je oor en kriebel op je trommelvlees. Of je merkt dat je enorm vermoeid bent en begrijpt niet waar het vandaan komt.

Al deze symptomen hebben te maken met een verandering in het veld van Moeder Aarde en vader Zon. De mens, als onderdeel van en levend op de aarde, moet zich letterlijk opnieuw kalibreren en dat brengt soms ongemak met zich mee. Hoe sneller je jezelf beweegt naar leven vanuit je hart, je harts -energie en je vibratieniveau verhoogt: vanuit angst en verdriet, depressie, krachteloosheid naar hoop, optimisme, positieve verwachting, vertrouwen, dan ben je al op weg om je frequentie te verhogen en trek je al betere situaties aan. De ultieme frequentie is de frequentie van vreugde, blijdschap, dankbaarheid, vrijheid, liefde en eenheid.

Ben jij je hier al van bewust ?

Mocht je dit moeilijk vinden en hulp hierbij willen, dan kan je altijd contact opnemen voor een afspraak. Ik sta ervoor open je hierbij te helpen en heb daarvoor verschillende opties. Sinds kort werk ik ook met de Urim-code stoel van Monique Timmers waar bijzondere resultaten mee gehaald worden. Een sessie op de Urim-code stoel kost 45 euro.

Met liefdevolle hartsgroet, Yvonne

Bewust Gezond Mens is onderdeel van Acupuncture Kliniek Arnhem (KVK 61161241)